Antena 3 CNN Timp liber Muzică Taylor Swift i-a șocat pe toți cu noul ei single. Adevăratul motiv care a făcut-o să lanseze acum „Look What You Made Me Do”

Taylor Swift i-a șocat pe toți cu noul ei single. Adevăratul motiv care a făcut-o să lanseze acum „Look What You Made Me Do”

Taylor Swift i-a șocat pe toți cu noul ei single. Adevăratul motiv care a făcut-o să lanseze acum „Look What You Made Me Do”
Sursa foto: Foto: captura YouTube
30 Aug 2017   •   10:33

Taylor Swift a petrecut cea mai mare parte a anului 2017 în lumina reflectoarelor, ca urmare a scandalurilor care au urmărit-o în ultima perioadă.

People Magazine scrie că Taylor Swift, care are 27 de ani, a simțit că are nevoie de timp să se reinventeze.

Look What You Made Me Do doboară recordurile de vizualizări

După toată drama cu familia cântărețului Kanye West, Taylor Swift „simțea că viața ei personală îi scapă de sub control, așa că a trebuit să dispară o vreme pentru a se reinventa. A fost momentul pentru o schimbare și o altă abordare”, a spus o sursă apropiată cântăreței.

La sfârșitul săptămânii trecute, Taylor Swift a lansat o nouă piesă, care a doborât recorduri după recorduri pe YouTube și Spotify 

Look What You Made Me Do, primul single de pe noul său album care va fi lansat în curând, a adunat, în mai puțin de 24 de ore de la lansare, peste 31 de milioane de vizualizări, fiind cel mai urmărit videoclip muzical din acest an în acest interval de timp.

 

 

×
Subiecte în articol: Taylor Swift Kanye West YouTube
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close