Antena 3 CNN Timp liber Cât costă un sejur pe litoralul românesc în 2021

Cât costă un sejur pe litoralul românesc în 2021

Litoralul românesc oferă prețuri și condiții pentru toate buzunarele. O echipă Antena 3 a făcut un experiment pentru a vă arată cum vă puteți planifica o vacanță la malul mării cu un buget de doar 2.500 de lei.

Cât costă un sejur pe litoralul românesc în 2021
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2021   •   15:28

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de a pleca în vacanţă este să vă calculaţi bugetul. Iar pentru o planificare minuțioasă, mulţi români apelează la agențiile de turism.

Mulți turiști cu venit mediu caută variante ”all inclusive” sau măcar cu micul dejun inclus. Spre exemplu, la un hotel de 3 stele, o cameră de două persoane costă 350 de lei.

Orice masă în plus costă, așa că trebuie să știți ce să alegeți, în funcție de buget. Spre exemplu, un prânz pentru două persoane, la o autoservire din stațiunea Mamaia, nu depășește 60 de lei.

Dacă aveți mai mulți bani în buzunare vă puteți permite să comandați chiar și mancaruri exotice. Ultima fiță pe litoral este carnea de crocodil. O porție de 500 de grame poate ajunge la 150 de lei.

Si pe plajă, banii fac diferența. În Mamaia Nord, șezlongurile au fost așezate pe poziție, iar din acest week-end și baldachinele vor sta la dispoziția turiștilor dornici de relaxare.

×
Subiecte în articol: sejur litoral
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close