Antena 3 CNN Timp liber Turism Masajele şi tratamentele turceşti, oază de relaxare şi linişte pentru turişti

Masajele şi tratamentele turceşti, oază de relaxare şi linişte pentru turişti

Servicii de lux, masaje şi tratamente cosmetice inedite şi ritualuri autentice, aşa ar putea fi descrisă o experienţă în cele mai multe dintre spa-urile aflate pe coasta Turciei. Una dintre preferatele turiştilor este hamam, adică celebra baie turcească, care se face cu aburi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iun 2023   •   10:41

Deşi acest serviciu se regăseşte în prezent în multe spa-uri din lumea întreagă, Turcia rămâne locul în care te poţi bucura de acest ritual, într-un mod autentic. 

Centrele spa oferă o paletă vastă de servicii. De la masaje de relaxare sau diferite tratamente cosmetice până la saună, sală de aburi, sală de gheaţă sau jacuzzi, toate sunt disponibile pentru cei care vizitează paradisul turcesc. 

Citeşte şi: Turcia, destinația ideală de vacanță pentru părinți și copii

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Hotelurile de lux de pe riviera turcească oferă spa-uri de cea mai înaltă calitate: de la băi hamam la tratamente faciale, cu accentul pus pe tratamente pentru înainte şi după expunerea la soare.

Tratamentele sunt pregătite cu mare atenţie de specialişti şi esteticieni din 12 ţări. Pentru ca experienţa să fie completă, turiştii se pot bucura şi de facilităţile sălilor de sport.

×
Subiecte în articol: tratamente masaje turceşti turcia turisti hamam
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close