Antena 3 CNN Timp liber Turism Tarifele din toate staţiunile montane scad cu 25% | Preţul pentru o noapte de cazare la Băile Felix

Tarifele din toate staţiunile montane scad cu 25% | Preţul pentru o noapte de cazare la Băile Felix

De astăzi scad preţurile pentru cazările din stațiunile montane. Perioada vacanţelor s-a încheiat oficial. Elevii au revenit şi ei în bănci, aşa că hotelierii speră să nu piardă toţi clienţii, de aceea aplică tarife de sezon pentru a-i mai atrage pe iubitorii sporturilor de iarnă măcar în weekend.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Ian 2024   •   08:37

Cele mai mari reduceri se aplică celor care cumpără pachete de o săptămână. Reducerea pentru acestea ajung şi până la 25%. 

"După data de 15 ianuarie scad tarifele undeva la 25%. Dacă în perioada de sărbători un weekend costa 1.400 de lei,  acum nu trece de 1.000 de lei", a declarat Dumitru Fechete, manager complex hotelier 4 stele. 

Pachetele includ cazare cu demipensiune, acces la piscină, Aqua Park şi o procedură de tratament. Cu astfel de oferte, gradul de rezervare a crescut simțitor în stațiunile care, în această perioadă, rămâneau pustii. 

Citeşte şi: Categoria de apartamente care s-au ieftinit, peste noapte, cu 30% | Proprietarii îi dau afară pe chiriaşi pentru a putea vinde locuințele

Tarifele pornesc de la 300 de lei camera într-o pensiune de patru stele cu acces la piscină inclus. Pe lângă tarifele reduse, administratorii de pensiuni au pregătit şi alte oferte. 

În ciuda temperaturilor scăzute, mulţi turişti au făcut rezervare la Băile Felix mai ales pentru apa termală ce poate ajunge până la 36 de grade, dar şi pentru tarifele mai mici şi liniștea din stațiune. Hotelierii promit surprize pentru fiecare weekend în care vor organiza petreceri cu spumă, dar şi muzică live şi dansuri în piscină. 

×
Subiecte în articol: oferte de preturi statiuni montane
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close