Antena 3 CNN Timp liber Turism Ţeapa luată de români de la o agenţie de turism. Şi fără vacanţă, şi cu banii luaţi

Ţeapa luată de români de la o agenţie de turism. Şi fără vacanţă, şi cu banii luaţi

Zeci de români au rămas fără vacanţă şi bani, după ce au apelat la serviciile unei agenţii de turism. Compania nu mai putea funcţiona de şase luni, dar a continuat să încaseze bani de la clienţi.

Ţeapa luată de români de la o agenţie de turism. Şi fără vacanţă, şi cu banii luaţi
Sursa foto: Gettyimages | Joe Raedle / Staff
de Ioana Mircea    |    27 Oct 2022   •   09:16

Vacanţa de vis s-a transformat într-un coşmar pentru 30 de români care şi-au luat pachete în destinatii exotice de la Agenţia Bonjour Tour. Oamenii acuză că această companie a anulat sejururi peste sejururi şi nu a mai dat banii înapoi.

Mai mult de atât, ei susţin că agenţia a obligat toți pasagerii să șteargă recenziile negative pentru ca aceştia să poată primi banii înapoi.

În ultima jumătate de an, compania a fost verificată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor de patru ori şi amendată cu 51.000 lei. Acum, societatea s-a ales cu activitatea suspendată.

De cealaltă parte, oficialii agenţiei au declarat, pentru Antena 3 CNN, că sancţiunile ar fi nelegale, iar cei mai mulţi clienţi nemulţumiţi au fost reprogramaţi sau au primit vouchere valorice.

"Ca urmare a continuării efectelor Coronavirus de la începutul anului au existat niște disfuncționalități punctuale pe relația curselor din Iordania si Egipt.

Societatea Bonjour International Tour a formulat deja, plângeri la organismele de resort din Egipt, pentru soluționarea cerințelor legitime ale turiștilor'', este reacția agenției de Turism.

 

×
Subiecte în articol: agentie de turism inselatorie
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close