Antena 3 CNN Timp liber Turism Reduceri la vacanțe, pentru români. Agențiile de turism se întrec în oferte, la început de 2024

Reduceri la vacanțe, pentru români. Agențiile de turism se întrec în oferte, la început de 2024

Se anunţă un an promiţător pentru românii care vor să călătorească. Sezonul estival din 2024 aduce reduceri early booking mari, atât pentru destinaţiile din ţară, cât şi pentru cele din străinătate.

de Ioana Ciobanu    |    Ioana Mircea    |    05 Ian 2024   •   10:33

Ofertele cele mai avantajoase pentru vacanțele din vara acestui an se dau până la sfârșitul lunii ianuarie. Reducerile se încadrează între 35 și 50%, pentru cea mai căutată destinație, respectiv Turcia.

Discounturile sunt mai mici față de anul trecut din cauza inflației. De exemplu, un sejur de șapte nopți, la un hotel de trei stele în Antalya, Turcia, pentru vara anului 2024, cu plecare din București, costă 363 de euro la prețul early booking, prețul normal fiind 504 euro.

Citește și: Despăgubirile pe care trebuie să le plătească un turist român după ce a stricat o canapea din locul de cazare

Media reducerilor este de 30%. De obicei la început de sezon hotelierii au nevoie de fonduri pentru investiții, pentru salarii, pentru credite, motiv pentru care propun aceste reduceri pentru a atrage clienți. De asemenea, este important pentru hotelieri să știe din timp câți oaspeți așteaptă.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close