Antena 3 CNN Actualitate Fosta soție: Dan Condrea dispăruse de acasă cu cinci zile înainte de a fi găsit mort în accident

Fosta soție: Dan Condrea dispăruse de acasă cu cinci zile înainte de a fi găsit mort în accident

Fosta soție: Dan Condrea dispăruse de acasă cu cinci zile înainte de a fi găsit mort în accident
de M.Z.    |    13 Iun 2016   •   22:42

Fostul patron Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi dispărut de acasă cu cinci zile înainte de a fi găsit mort într-un accident rutier. 

Cel puțin asta susține fosta lui soție, Laura Georgescu, că i-ar fi spus fetița lor, care locuia împreună cu tatăl și partenera lui de viață.

Dezvăluirile au fost făcute luni, într-un interviu acordat de Laura Georgescu, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Potrivit Laurei Georgescu, fetița ei și a lui Condrea, care locuia cu acesta, i-a spus că tatăl ei dispăruse de acasă încă de miercuri, iar patronul Hexi Pharma a fost găsit mort duminică, în urma unui accident rutier.

De asemenea, tot copilul i-ar mai fi spus că, în ultima vreme, nu putea să doarmă seara, pentru că la ei acasă venea nașul și erau certuri în familie, susține Laura Georgescu. 

Fosta soție a lui Condrea susține că este vorba despre o persoană pe nume Pavel, care este nașul de cununie al lui Condrea și al Ulianei Ochinciuc - noua lui parteneră de viață. Pavel, mai susține Laura Georgescu, este tot medic, este rudă cu Uliana Ochinciuc și este din Basarabia.

Femeia povestește că fetița ei i-a spus că după ce venea nașul la ei acasă, adulții se certau, Pavel țipa la tatăl ei, iar după câteva zile s-a așternut liniștea. 

Copilul le-ar fi întrebat pe Uliana Ochinciuc și pe bonă unde este tatăl ei, pentru că nu mai venea noaptea acasă, dar cele două nu-i răspundeau și plângeau, susține Laura Georgescu.

”Doamne ferește, nu știu, o fi murit în altă zi! Mă gândesc și eu...”, a comentat Laura Georgescu.

De ce mergea Condrea în seara accidentului cu mașina mică, și nu cu SUV-ul său

Fosta soție a lui Condrea ”decodifică” ultimul SMS al patronului Hexi. Ce spunea el, de fapt

Fosta soție a lui Condrea, dezvăluiri despre listele cu șpăgi ale patronului Hexi Pharma

Fosta soție a lui Condrea confirmă o investigație a lui Tolo.ro. Codurile de achiziții erau falsificate, conturile Hexi se umpleau

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close