Antena 3 CNN Economic Auto Sătul de umilinţele şmecherilor, un român îi opreşte pe şoferii cu tupeu care nu stau la coadă

Sătul de umilinţele şmecherilor, un român îi opreşte pe şoferii cu tupeu care nu stau la coadă

Sătul de umilinţele şmecherilor, un român îi opreşte pe şoferii cu tupeu care nu stau la coadă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    16 Aug 2011   •   19:44

Românii au atins limita răbdării când vine vorba de nesimţirea unora în trafic. Mii de oameni care se întorceau din Bulgaria au aşteptat ieri ore întregi să intre în ţară la punctul de trecere a frontierei Ostrov.

Oamenii au aşteptat ore bune pentru a ajunge la bac însă, un român get beget a hotărât că nu are de ce să aştepte când poate depăşi toată coloana. N-a reuşit însă. Un alt român sătul de nesimţirea conaţionalului, l-a împiedicat să depăşească.

Coada s-a întins pe 10 kilometri, timpul de aşteptare la bacul care urma să transporte autoturismele peste Dunăre variind între patru şi cinci ore. Nu toată lumea a avut răbdare: mulţi au încercat să se bage în faţă, ceea ce a provocat un val de furie din partea şoferilor care stăteau la coadă.

Gândul a surprins ieri seară această scenă, în care un şofer nu mai suportă să fie umilit de şmecherii care încercau să se "strecoare" în coloană. Şmecherul este un român cu un Audi A6 cu număr de Bulgaria, care spune că "nu vede" coada şi încearcă să-l "calce" pe bărbatul care i s-a pus în faţă.

 

×
Subiecte în articol: coada trafic bac Bulgaria
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close