Antena 3 CNN Economic Companii Berea Azuga se transformă în firmă de imobiliare

Berea Azuga se transformă în firmă de imobiliare

Berea Azuga se transformă în firmă de imobiliare
Sursa foto: bere azuga
17 Iun 2009   •   08:32

Ursus Breweries promitea recent că va relansa berea Azuga, dar acum a decis concedierea colectivă a angajaţilor fabricii prahovene, încetarea activităţii principale şi înlocuirea acesteia cu închirierea şi subînchirierea de imobile. De asemenea, acţionarii firmei au decis desfiinţarea, începând din 16 iunie, a cinci puncte de lucru, din care trei sunt situate în Azuga, unul în Câmpina şi unul în Giurgiu. O altă hotărâre prevede concedierea a 160 de salariaţi începând cu data de 15 august 2009.

În 14 mai, preşedintele Ursus Breweries, Stephan Weber, declara că angajaţii fabricii de bere Azuga vor intra în şomaj tehnic şi vor primi pachete salariale compensatorii în funcţie de vechime, sumele încasate fiind cuprinse între 10 şi 20 de salarii. Producţia fabricii de bere Azuga a fost mutată la celelalte unităţi ale grupului.
Ursus Breweries a anunţat, în mai, că va relansa în acest an berea Azuga, brand pe care l-a preluat odată cu firma. Bere Azuga a afişat pentru primul trimestru al acestui an pierderi de 7 milioane lei, mai mici cu 28% faţă de cele din primele trei luni din 2008, pe fondul scăderii cifrei de afaceri cu 87%, la 3,6 milioane lei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close