Antena 3 CNN Economic Companii CONCURS: Antena 3 și Dinner in the Sky Romania te ridică la 50m înălțime, la Bruxelles!

CONCURS: Antena 3 și Dinner in the Sky Romania te ridică la 50m înălțime, la Bruxelles!

CONCURS: Antena 3 și Dinner in the Sky Romania te ridică la 50m înălțime, la Bruxelles!
19 Mai 2016   •   11:53

În ceas aniversar, Antena 3 și Dinner in the Sky Romania te ridică în aer la Bruxelles pentru o cină la 50 de metri înălțime.

Dinner in the Sky este un concept lansat în Bruxelles acum 10 ani. Momentul urmează sa fie marcat printr-un eveniment care va avea loc în iunie la Bruxelles. Atunci, 10 macarale DITS vor ridica 10 mese la Atomium in capitala Europei, fiecare masa urmand sa fie deservita de catre un chef cu cel putin o stea Michelin.

Aniversarea de 10 ani a celor de la Dinner in the Sky este apropiata de un eveniment important pentru Romania. Peste doar 6 luni, la 1 ianuarie 2017, Romania aniverseaza 10 ani de cand face parte dintre tarile Uniunii Europene.

În acest sens, Antena 3, cea mai urmărită televiziune de știri din România, care a promovat de-a lungul timpului valorile europene, și Dinner in the Sky Romania lansează un concurs pentru numeroasa comunitate românească din capitala europeană.

Comunitatea romaneasca din capitala europeana este una considerabila. In 2015 mai multe organizatii media din Belgia au publicat informatia potrivit careia printre comunitatile de emigranti din Bruxelles cea a romanilor a depasit-o inclusiv comunitatea francezilor, ani de zile considerata cea mai numeroasa. Alte studii, publicate tot in 2015, vorbesc despre aproximativ 34 de mii de romani care locuiesc in zona capitalei Europei.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

1. Cei interesați trebuie să trimită o fotografie și un scurt text/eseu în care să vorbească despre aniversarea celor 10 ani de când Romania este membră a Uniunii Europene.

2. Participanții trebuie să dea like&share public paginii de facebook Dinner in the Sky Romania.

Participanți eligibili: români expați din Bruxelles

DESFASURAREA CONCURSULUI: 19.05.2016-26.05.2016, ora 23:59.

DESEMNARE CÂȘTIGĂTORI

Fiecare fotografie+text a fiecarui participant va fi postată pe pagina de facebook Dinner in the Sky Romania.

Primele doua postari cu cele mai multe like-uri vor castiga cate un loc la Dinner in the Sky in data de Joi, 2 iunie, ora 12:30.

Castigatorii vor fi desemnati in data de 27.05.2016

Pagina evenimentului: http://dinnerinthesky.be/en/

 

Va asteptam participarea!

Succes!

Antena 3 & Dinner in the Sky Romania

×
Subiecte în articol: Bruxelles Belgia
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close