Antena 3 CNN Externe Diaspora Iohannis, baie de mulţime în Italia. Peste 500 de români care locuiesc la Roma au venit să-l vadă pe preşedinte

Iohannis, baie de mulţime în Italia. Peste 500 de români care locuiesc la Roma au venit să-l vadă pe preşedinte

Iohannis, baie de mulţime în Italia. Peste 500 de români care locuiesc la Roma au venit să-l vadă pe preşedinte
Sursa foto: Foto: www.presidency.ro
de M.Z.    |    28 Apr 2015   •   18:24

Preşedintele Klaus Iohannis le-a promis românilor din diaspora mai puţin spectacol şi scandal, şi mai multe acţiuni cu rezultate concrete. Promisiunile au fost făcute într-o baie de mulţime în Italia. 

 
În aplauzele a sute de oameni, Iohannis şi-a făcut apariţia la întâlnirea cu românii de la Roma. 

Klaus Iohannis a fost primit cu aplauze de cea mai mare comunitate de români din diaspora. Preşedintele a fost în prima sa vizită oficială la Roma, acolo unde peste 500 de români s-au înghesuit să îl vadă, să facă poze cu el şi să îi ceară autografe.

Câţiva copii îmbrăcaţi în costum popular l-au aşteptat pe Iohannis cu pâine şi sare. La rândul său, preşedintele le-a promis românilor de peste graniţe mai puţin spectacol şi scandal şi mai multă seriozitate şi răbdare.
 
Preşedintele a fost primit cu pâine şi sare şi apoi a stat în mijlocul oamenilor, a vorbit şi a făcut poze cu ei.
 
Iohannis le-a promis românilor din diaspora mai puţin spectacol şi scandal în ţară şi mai multe acţiuni cu rezultate concrete.
 
Klaus Iohannis a fost la Roma în prima sa vizită oficială de când a fost ales preşedinte. Înainte de întâlnirea cu românii, el a fost primit de preşedintele italian, Sergio Mattarella. Cei doi au discutat despre aderarea la Spaţiul Schengen, colaborarea în cadrul UE şi NATO, dar şi despre situaţia comunităţlor de români de acolo.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close