Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român din Colorado vrea să îl înhumeze pe Tamerlan Ţarnaev. Vezi ce loc de veci i-a pregătit

Un român din Colorado vrea să îl înhumeze pe Tamerlan Ţarnaev. Vezi ce loc de veci i-a pregătit

Un român din Colorado vrea să îl înhumeze pe Tamerlan Ţarnaev. Vezi ce loc de veci i-a pregătit
de S.T.    |    07 Mai 2013   •   19:59

Un bărbat din Colorado, Nick Bacria, originar din România, s-a oferit să îl înhumeze pe Tamerlan Ţarnaev, suspectul în atentatele din Boston ucis într-un schimb de focuri cu poliţia, la ferma sa, dar într-o fosă septică, relatează site-ul 9news.com, citat de Mediafax.
   
Nick Bacria a fugit din România şi a ajuns în Statele Unite în 1989. Bărbatul susţine că era pe punctul de a muri în timpul acestei aventuri.

Ziarele din Colorado au scris articole despre evadarea sa în momentul în care a ajuns în oraş, iar, ulterior, Bacria a scris a o carte despre experienţa sa.
   
Bărbatul susţine că este recunoscător pentru viaţa pe care i-a oferit-o America şi că cei doi fraţi Ţarnaev, Tamerlan şi Djohar, s-ar fi putut bucura de aceeaşi soartă. "Când vii dintr-o ţară aşa de opresivă precum România, este un vis care devine realitate", afirmă Bacria.

Primarul din Cambridge refuză înhumarea lui Tamerlan Ţarnaev în oraşul său: "Eforturile locuitorilor de a reveni la viaţa normală vor fi spulberate"
     
El ştie că sunt puţini cei care se oferă să îl înhumeze pe Tamerlan, aşa că îşi pune la dispoziţie proprietatea, deşi este convins că autorităţile nu vor accepta oferta lui.

"Este un loc bun pentru a-ţi petrece eternitatea după ce ai făcut ce ai făcut", afirmă Bacria.

×
Subiecte în articol: atac bomba boston
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close