Antena 3 CNN Politică Ponta: Am discutat despre MCV şi Constituţie şi cu Kelemen şi Pambuccian. Voi discuta şi cu Blaga

Ponta: Am discutat despre MCV şi Constituţie şi cu Kelemen şi Pambuccian. Voi discuta şi cu Blaga

Ponta: Am discutat despre MCV şi Constituţie şi cu Kelemen şi Pambuccian. Voi discuta şi cu Blaga
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Ian 2013   •   22:33

Premierul Victor Ponta a anunţat că s-a întâlnit, joi, cu preşedintele Băsescu şi a discutat la telefon cu liderul UDMR Kelemen Hunor şi cu liderul Grupului minorităţilor, Varujan Pambuccian, inclusiv despre MCV şi modificarea Constituţiei, informează Mediafax.
   
Ponta a spus, într-o intervenţie la un post de televiziune, că doreşte să aibă o discuţie telefonică, pe aceleaşi teme, cu liderul PDL Vasile Blaga, vineri sau luni.
   
El a precizat că toate aceste discuţii au avut loc la iniţiativa sa şi a justificat acţiunea prin faptul că doreşte ca în noul context politic să discute cu toate forţele politice despre problemele ţării, buget şi acordul FMI.
   
Premierul a spus că a discutat despre aceleaşi teme cu preşedintele Senatului, liderul USL Crin Antonescu.
   
Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au avut, joi, o întâlnire, discuţiile vizând, conform Preşedinţiei, chestiuni legate de bugetul pe anul 2013, iar, potrivit Guvernului, s-a vorbit despre apropiata vizită a delegaţiei FMI şi alte teme de importanţă pentru anul 2013.
   
"Domnul preşedinte Traian Băsescu şi domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta au avut o întrevedere astăzi, la Palatul Cotroceni, care a durat mai bine de o oră şi jumătate şi în cadrul căreia s-au discutat chestiuni legate de bugetul României pe anul 2013 şi de finanţarea deficitelor", a declarat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui.
   
De asemenea, Guvernul a remis presei un comunicat conform căruia "primul-ministru Victor Ponta a avut astăzi o întrevedere cu preşedintele României Traian Băsescu pe tema apropiatei vizite a delegaţiei Fondului Monetar Internaţional la Bucureşti".
   
"În cadrul acestei întâlniri s-au abordat şi alte teme de importanţă pentru anul 2013", se mai arată în comunicat.
   
Guvernul mai precizează că "întâlnirea s-a desfăşurat în cadrul instituţional normal Guvern-Preşedinţie".



×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close