Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, ATAC VIOLENT la PSD-ALDE: Ați băgat țara în criză pentru că nu ați știut să guvernați

Klaus Iohannis, ATAC VIOLENT la PSD-ALDE: Ați băgat țara în criză pentru că nu ați știut să guvernați

Klaus Iohannis, ATAC VIOLENT la PSD-ALDE: Ați băgat țara în criză pentru că nu ați știut să guvernați
de M.Z.    |    29 Iun 2017   •   19:55

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat joi un atac la adresa coaliției PSD-ALDE și a fostului Guvern Grindeanu, care a durat numai șase luni, spunând că nu a știut să guverneze și a băgat țara în criză.

Iohannis a subliniat joi, după depunerea jurământului Guvernului Tudose, că România are nevoie de un succes guvernamental, adăugând că fostul executiv Grindeanu rămâne în istorie prin ''nefericita Ordonanţă 13'', iar coaliţia PSD - ALDE prin faptul că şi-a demis prin moţiune de cenzură propriul guvern.

”O formulă scurtă, foarte scurtă, care ar caracteriza aceste prime șase luni ar putea suna ”ați băgat țara în criză, pentru că nu ați știut să guvernați”. Că a fost vina premierului, care nu s-a pus singur acolo, sau a altcuiva, dar din păcate nu a știut să plece, nu este o analiză pe care trebuie să o fac eu sau românii, ați ăacut-o sau o veți face în coaliție”, a spus Iohannis.

''Avem mare nevoie de un succes guvernamental. (...) Au trecut abia şase luni de când ne-am întâlnit aici pentru a învesti un guvern PSD - ALDE. (...)Fostul guvern va rămâne în istorie pentru nefericita Ordonanţă 13, iar coaliţia PSD - ALDE prin faptul că şi-a demis prin moţiune propriul guvern'', a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, după ce membrii noului Cabinet au depus jurământul de învestitură.

Guvernul Mihai Tudose a depus jurământul joi seară la Palatul Cotroceni, după ce a trecut de votul de învestitură al Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close