Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Declaraţiile lui Băsescu sunt golănii. Mi se pare inacceptabilă atitudinea preşedintelui

Tăriceanu: Declaraţiile lui Băsescu sunt golănii. Mi se pare inacceptabilă atitudinea preşedintelui

Tăriceanu: Declaraţiile lui Băsescu sunt golănii. Mi se pare inacceptabilă atitudinea preşedintelui
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    14 Oct 2014   •   13:03

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a avut prima reacţie la declaraţiile lui Traian Băsescu potrivit cărora premierul Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit SIE.

"Toate aceste lucruri intră la capitolul diversiune. Preşedintele nu a găsit un alt moment mai propice decât în timpul campaniei electorale să facă nişte declaraţii pe care eu le pun în categoria golănii marca Traian Băsescu din 1990 încoace. Dacă preşedintele a avut cunoştinţă de aceste lucruri, el nu trebuia să aştepte un moment prielnic, ci trebuia să sesizeze organele penale. În caz contrar, este o atitudine care creează o vulnerabilitate la adresa SIE, ceea ce e inacceptabil. Aceste lucruri nu se fac la televizor. Nu iau apărarea cuiva, lui Ponta. E problema lui. Mie mi se pare inacceptabilă atitudinea preşedintelui", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în timp ce era procuror. Întrebat dacă faptul că Victor Ponta a fost şi ofiţer acoperit şi procuror nu este o ilegalitate, preşedintele Traian Băsescu a spus că este "o ilegalitate constituţională".

Citeşte şi:

Victor Ponta: Nu am fost ofiţer acoperit. Atacurile lui Băsescu, numai minciuni

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close