Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, către Petre Daea: „Marş afară din Guvernul României. Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta”

Traian Băsescu, către Petre Daea: „Marş afară din Guvernul României. Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta”

Traian Băsescu, către Petre Daea: „Marş afară din Guvernul României. Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    26 Iul 2018   •   22:34

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a criticat, joi, pe Facebook, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, susţinând că este „o ruşine pentru naţiune”, titlul postării fiind „Marş afară din Guvern, Daia!”, după ce acesta a comparat victimele Holocaustului cu porcii incineraţi din cauza pestei porcine.

„Marş afară, Daia! Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia. Marş afară din Guvernul României clown nenorocit. Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Ministrul Agriculturii și-a cerut scuze după afirmațiile privind incinerarea porcilor: ”Nu am jignit pe nimeni în viața mea, îmi iubesc semenii”

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close