Antena 3 CNN Actualitate Episodul "Dragă Stolo" s-a repetat şi astăzi. Traian Băsescu, cu lacrimi în ochi: "Între consolidarea justiţiei şi reflexul de a-mi apăra fratele aleg prima opţiune"

Episodul "Dragă Stolo" s-a repetat şi astăzi. Traian Băsescu, cu lacrimi în ochi: "Între consolidarea justiţiei şi reflexul de a-mi apăra fratele aleg prima opţiune"

Episodul "Dragă Stolo" s-a repetat şi astăzi. Traian Băsescu, cu lacrimi în ochi: "Între consolidarea justiţiei şi reflexul de a-mi apăra fratele aleg prima opţiune"
de O.P.    |    19 Iun 2014   •   14:00

Preşedintele Traian Băsescu a spus, joi, cu lacrimi în ochi, că îşi încheie declaraţia de la Palatul Cotroceni "asigurând" că între nevoia de consolidare a justiţiei şi reflexul firesc de a-şi apăra fratele alege consolidarea justiţiei.

"Eu nu-l acuz (n.r. pe fratele său, Mircea Băsescu), dacă îl va acuza cineva, aceasta va putea fi justiţia. Lucrul pentru care îl acuz deocamdată este anturajul în care a intrat. Închei asigurându-vă că între nevoia de consolidare a justiţiei şi reflexul firesc de a-ţi apăra fratele aleg consolidarea justiţiei", a declarat şeful statului, cu lacrimi în ochi şi cu voce tremurândă, la finalul intervenţiei sale de la Palatul Cotroceni.

Aici puteţi vedea cele mai importante declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu, de astăzi:

"Nu ma voi transforma intr-un avocat al fratelui meu, cu atât mai mult cu cât mi se pare că s-a implicat într-o zonă cu oameni în care nu ar fi trebuit să se implice", spunea preşedintele în intervenţia publică pe care a avut-o.

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close