Antena 3 CNN Actualitate Expertiza accidentului în care fiului judecătoarei Veronica Cîrstoiu a omorât trei oameni cu maşina, amânată doi ani

Expertiza accidentului în care fiului judecătoarei Veronica Cîrstoiu a omorât trei oameni cu maşina, amânată doi ani

Expertiza accidentului în care fiului judecătoarei Veronica Cîrstoiu a omorât trei oameni cu maşina, amânată doi ani
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Aug 2013   •   12:28

Expertiza accidentului în care fiului judecătoarei Veronica Cîrstoiu a omorât trei oameni cu maşina, în 2011, se va putea face abia în octombrie.

Conducerea Institutului Naţional de Expertize Criminalistice a explicat, pentru Antena 3, că face analize criminalistice pentru organele judiciare din toată ţară şi în această perioadă este aglomeraţie.

În 2011, martorii accidentului spuneau că maşina lui Florin Cergan avea peste 100 de kilometri pe oră şi probele biologice au arătat că fiul judecătoarei era şi beat la volan.

Paradoxal, Judecătoria Târgovişte a respins atunci arestarea şi fiul Veronicăi Cîrstoiu a scăpat fără nicio pedeapsă.

Familia victimelor accidentului provocat de fiul judecătoarei Cîrstoiu acuză tergiversarea dosarului
 
Parchetului General a cerut redeschiderea dosarului, după ce Florin Cergan a fost arestat alături de mama sa, pentru luare de mită.

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la CAB, este cercetată pentru corupţie, iar fiul ei a fost reţinut pentru că ar fi intermediat primirea a 50.000 de euro de către aceasta, de la mai multe persoane care doreau soluţii favorabile în unele dosare şi care ar fi dat anterior un milion de euro. În acelaşi dosar este cercetat şi fiul judecătoarei, Florin Cergan, pentru complicitate la trafic de influenţă.

Judecătoarea cercetată pentru o şpagă de un milion de euro a făcut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu. Vezi aici şi declaraţia de avere a judecătoarei





×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close