Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică: Tot dosarul ICA a fost o făcătură. Acţiunea lui Cioloş a fost una abuzivă

Mugur Ciuvică: Tot dosarul ICA a fost o făcătură. Acţiunea lui Cioloş a fost una abuzivă

Mugur Ciuvică: Tot dosarul ICA a fost o făcătură. Acţiunea lui Cioloş a fost una abuzivă
08 Apr 2015   •   23:07
Fostul comisar european Dacian Cioloş a fost audiat, astăzi, la Parchetul General, fiind acuzat de abuz în serviciu. Cioloş trebuia să explice de ce, pe vremea când era ministru al Agriculturii, a constituit Ministerul ca parte civilă în dosarul Telepatia, fără avizul direcţiei juridice şi fără ca Ministerul Agriculturii să aibă vreo legătură cu privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Mugur Ciuvică a comentat implicarea lui Dacian Cioloş în dosarul ICA, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

"Tot dosarul ăsta cu ICA a fost o făcătură, a fost un dosar fabricat, şi fabricat prost de cei de la DNA. Noi am scris despre asta, şi despre chestia asta cu Cioloş am scris. Asta însă, în manufactura celor de la DNA, era importantă cumva. Ca să-l poată băga la închisoare pe Dan Voiculescu şi să vină cu prejudiciile alea ca să poată să închidă şi Antena 3, lucru care a rămas în suspensie, au construit toată chestia asta în jurul ADS-ului.(...) Şi atunci, trebuiau să meargă la Ministerul Agriculturii. (...) Şi au zis "băgăm Ministerul Agriculturii. Pe cine avem? Îl avem pe Cioloş." (...) Acesta a fost unul dintr-o serie de zeci de abuzuri în dosarul respectiv", a comentat Mugur Ciuvică.

"Nu ştiu ce semnificaţie are audierea de astăzi, juridic vorbind. Dar acţiunea lui Cioloş a fost una abuzivă. Şi după abuz a urmat şi recompensa": funcţia de comisar european obţinută de Cioloş, a mai spus Mugur Ciuvică.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close