Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Băncescu dă asigurări: Câinii care au ucis copilul vor fi eutanasiaţi!

Răzvan Băncescu dă asigurări: Câinii care au ucis copilul vor fi eutanasiaţi!

Răzvan Băncescu dă asigurări: Câinii care au ucis copilul vor fi eutanasiaţi!
Sursa foto: Foto: sfatulparintilor.ro
de S.T.    |    02 Sep 2013   •   15:58
Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2.

Răzvan Băncescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, a declarat, luni, în direct la Antena 3, că a primit reclamaţii de la persoane care au fost atacate de câini fără stăpân în Parcul Tei.

"Am primit reclamaţii. Am fost acum două săptămâni în parc şi am strâns o parte din câini", a spus Răzvan Băncescu.


Maidanezii au făcut prăpăd: Peste 1.100 de persoane au fost muşcate de câini în Bucureşti, în primele patru luni ale anului

Răzvan Băncescu a declarat, de la faţa locului, că pe terenul privat unde şi-a pierdut viaţa copilul de patru ani se aflau şase câini.

"O să verificăm dacă aceşti câini erau înregistraţi conform ultimelor prevederi ale Primăriei Generale. Am prins toţi câinii şi până la finalizarea anchetei vor fi sub urmărire, pentru a se lua probe de către cei de la criminalistică", a mai spus Băncescu.

Potrivit acestuia, în urma probelor se  va hotărî care au fost câinii care au produs tragicul incident. "Aceşti câini, mai mult ca sigur, vor fi eutanasiaţi", a precizat coordonatorul de proiect ASPA.

×
Subiecte în articol: copil ucis de caini caini maidanezi
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close