Antena 3 CNN Actualitate Viorel Hrebenciuc, în vizită la Becali. Vezi primele imagini cu Gigi Becali în libertate

Viorel Hrebenciuc, în vizită la Becali. Vezi primele imagini cu Gigi Becali în libertate

Viorel Hrebenciuc, în vizită la Becali. Vezi primele imagini cu Gigi Becali în libertate
de S.T.    |    12 Mai 2014   •   16:37

Gigi Becali i-a cerut public lui Viorel Hrebenciuc, cu puţin timp înainte de vizita deputatului PSD, să-i citească legea în Parlament.

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a fost eliberat, luni, pentru 24 de ore şi a plecat din Penitenciarul Poarta Albă, fiind obligat să se întoarcă la închisoare marţi, după expirarea termenului.

În permisia primită pentru bună purtare, latifundiarul a fost la locuinţa sa din Pipera.

Vezi AICI primele imagini cu Gigi Becali în libertate.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Instanţa a respins şi cererea de întrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv că acesta ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Viorel Hrebenciuc
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close