Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic: Un motociclist a murit după ce o vacă i-a tăiat calea

Infotrafic: Un motociclist a murit după ce o vacă i-a tăiat calea

Infotrafic: Un motociclist a murit după ce o vacă i-a tăiat calea
Sursa foto: timisoara
27 Iul 2009   •   08:38

Accident stupid în judeţul Caraş-Severin. Un motociclist a murit după ce o vacă i-a tăiat calea, pe drumul spre Timişoara. Animalul a murit şi el ucis în urma impactului.

Vaca făcea parte dintr-o cireadă de 50 de vite care se pregăteau să traverseze şoseaua. Văcarul a povestit că trece cu animalele pe acolo de două ori pe zi, deoarece paşunea se află pe o parte a drumului, iar adăpostul pe partea cealaltă. Duminică, una din vaci a luat-o înainte, iar motociclistul nu a avut timp să frâneze. A intrat în plin în animal şi l-a omorât pe loc, deşi cântărea aproape o jumătate de tonă. Şi motociclistul a suferit traumatisme severe. S-a stins în braţele medicilor la scurt timp după accident.


Motociclistul se întâlnise cu câţiva prieteni în Reşiţa . Trebuia să se întoarcă în Timişoara înainte de inserat aşa că pe la ora 16.00 bărbatul a pornit la drum.

La ieşire din localitatea Măureni, în faţa motociclistului a aparut o vacă. Barbatul a lovit-o in plin. Totul s-a petrecut foarte repede. Deşi Drumul Naţional 58 era foarte aglomerat, ambulanţa a parcurs 50 de km în doar 20 de minute. Cu toatea acestea, bărbatul a murit în drum spre spital.

Văcarul suţine că motociclistul avea viteză, deşi indicatorul obligă şoferii să încetineascvă în zonă.

Prietenii bărbatului care abia se despărţiseră de el sunt şocaţi.

Poliţiştii continua cercetările pentru a stabili cine este responsabil pentru accident.

Observator

×
Subiecte în articol: motociclist vaca Timisoara
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close