Antena 3 CNN Timp liber Muzică André Rieu anunţă al cincilea concert în Bucureşti, pe 6 iunie 2015

André Rieu anunţă al cincilea concert în Bucureşti, pe 6 iunie 2015

André Rieu anunţă al cincilea concert în Bucureşti, pe 6 iunie 2015
18 Dec 2014   •   17:40

Celebrul violonist André Rieu va susţine cel de-al cincilea concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 6 iunie 2015, după ce cererea de bilete pentru primele patru concerte programate în perioada 11 - 14 iunie a fost una foarte mare.

Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, André Rieu şi municipalitatea au căutat împreună soluţii pentru a veni în întâmpinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pe 6 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei, se arată un comunicat remis Antena 3.
   
André Rieu şi echipa sa mulţumesc pe această cale Primarului General al Municipiului Bucureşti, dl. Sorin Oprescu, precum şi municipalităţii pentru sprijinul acordat şi pentru felul în care au colaborat pentru a extinde perioada în care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa, se mai arată în comunicat.

"Dragi români, doresc să vă urez sărbători fericite
!", transmite André Rieu, care a pregătit un mesaj video de Crăciun special pentru fanii români.
   
Biletele pentru concertul de pe 6 iunie 2015 sunt disponibile începând de joi, de la ora 18.00, în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi, informează organizatorii evenimentului.

În cazul rezervărilor la concertele deja anunţate, care din diverse motive au fost anulate de clienţi, procedura uzuală aplicată de EVENTIM este să repună în vânzare biletele corespunzătoare. Pentru detalii, accesaţi site-ul eventim.ro.

×
Subiecte în articol: André Rieu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close