Antena 3 CNN Timp liber Muzică Londra se departe de David Bowie cu un mesaj electronic afişat pe Turnul BT

Londra se departe de David Bowie cu un mesaj electronic afişat pe Turnul BT

Londra se departe de David Bowie cu un mesaj electronic afişat pe Turnul BT
Sursa foto: foto: Facebook
12 Ian 2016   •   08:36

Londra, oraşul în care s-a născut în urmă cu 69 de ani David Bowie, l-a omagiat luni cu un mesaj electronic afişat pe una dintre cele mai înalte clădiri din metropolă, Turnul BT, pe marele muzician răpus duminică de cancer, informează EFE, preluată de Agerpres.

'Dormi în pace', era textul ce se putea citi pe edificiul zgârie-nori de 191 de metri, cunoscut anterior sub numele de 'Turnul de telecomunicaţii'.

Şi cartierul londonez Brixton, în care a venit pe lume legendarul rocker la 8 ianuarie 1947, s-a alăturat interminabilei liste de acte de comemorare a lui David Bowie înregistrate pe întregul mapamond. 'Mereu vei fi eroul nostru', scria, ca o aluzie la melodia 'Heroes', un banner montat deasupra intrării celebrei săli de concerte Brixton O2 Academy.

Totodată, cinematografele din cartier şi-au reaşezat afişele pentru a lăsa în prim plan un spaţiu în amintirea lui 'David Bowie, băiatul nostru din Brixton. D.E.P'.

Iar admiratorii artistului, devenit celebru în 1969 cu 'Space Oddity', au adus flori, fotografii şi mesaje de adio lângă pictura murală în care apare un portret din tinereţe al cameleonicului muzician.

×
Subiecte în articol: David Bowie
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close