Știri Antena 3 CNN din Ianuarie 2020 | Pagina 7

Știri Antena 3 CNN din Ianuarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 7

3635 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    31 Ian, 04:02
    Cutremur în noaptea dinspre joi spre vineri dimineața în România. Seismul a avut o magnitudine de 5.3 pe scara Richter. Inițial seismul a fost estimat la 5.4 pe scara Richter, iar ulterior la 5.2.
    cutremur de 5 3 pe scara richter in romania

    Cutremur de 5,3 pe scara Richter în România

  • Religie
    31 Ian, 00:30
    CALENDAR ORTODOX 31 IANUARIE. Sfintii Chir si Ioan au trait la sfarsitul secolului al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. Sfantul Chir era originar din Alexandria, iar Sfantul Ioan din Edesa. Chir ii invata pe bolnavi sa se fereasca de pacate, pentru ca ele se faceau pricinuitoare bolilor. Din cauza persecutiei impotriva crestinilor, declansata de imparatul Diocletian (284-305), Chir ajunge in Arabia unde se va calugari, iar Ioan pleaca la Ierusalim. Chir va lasa mestesugul sau doctoricesc, pentru ca va lua de la Dumnezeu darul facerii de minuni. Astfel, nu cu doctorii, ci cu rugaciuni si prin cuvant tamaduia toate bolile.
    calendar ortodox 31 ianuarie ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

    CALENDAR ORTODOX 31 IANUARIE. Ce sfinți sunt sărbătoriți astăzi?

  • În gura presei
    31 Ian, 00:09
    Mircea Badea i-a urat, joi, maestrului Dinu Săraru la mulți ani, cu ocazia împlinirii vârstei de 88 de ani. Realizatorul "În Gura presei" a mărturisit că, în urmă cu 15 ani, a scris un articol inspirat fiind de personajul Pătru din romanul "Niște țărani", scris de marele scriitor, dramaturg și eseist român.
    textul tulburator scris de mircea badea in urma cu 15 ani poate ca in cer acum sunt alegeri

    Textul tulburător scris de Mircea Badea în urmă cu 15 ani: "Poate că în cer, acum, sunt alegeri anticipate și Dumnezeu e ocupat cu campania..."

  • Actualitate
    30 Ian, 23:43
    Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care a declarat că epidemia provocată de noul coronavirus reprezintă o urgenţă internaţională, recomandă imperios tuturor statelor membre să adopte măsuri care să diminueze posibilitatea intrării într-o ţară a unei persoane care a fost infectată, iar în cazul în care acest lucru se întâmplă, să se ia măsuri astfel încât să se limiteze răspândirea virusului, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila.
    coronavirus ce masuri a luat romania

    Coronavirus. Ce măsuri a luat România

x close