Antena 3 CNN Actualitate Alertă pe aeroportul din Timișoara! Pasagerii unei curse sosite din Italia, verificați de reprezentanții DSP

Alertă pe aeroportul din Timișoara! Pasagerii unei curse sosite din Italia, verificați de reprezentanții DSP

Alertă pe Aeroportul Timișoara, duminică dimineața, după ce un avion a aterizat de la Bergamo. 

Alertă pe aeroportul din Timișoara! Pasagerii unei curse sosite din Italia, verificați de reprezentanții DSP
Sursa foto: Foto: Pixabay
23 Feb 2020   •   12:48

Mama unei tinere a alertat autoritățile și le-a spus că fiica ei a fost plecată cu o prietenă în localitatea Trevisto din Italia, iar acum se întoarce în țară. 

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au mers pe aeroport și au început să facă verificări. Pasagerii au fost ținuți în avion până nu după efectuarea testelor de gripă. 

Cele două fete și încă o persoană care s-au întors din acea zonă din Lombardia au fost testate, iar rezultatele au ieșit negative. Cu toate acestea, li s-a recomandat să stea izolate timp de 14 zile. 

Citiți Măsuri de urgență în România pentru coronavirus. Anunțul făcut de Ministerul Sănătății

Tot mai multe cazuri de coronavirus au apărut în ultima perioadă în Italia. Până în momentul de față au fost afectate 79 de persoane din cinci regiuni: 54 se află în Lombardia, 17 în Veneto, 2 în Emilia Romagna, 2 în Lazio și un caz în Piemont.

Guvernul de la Roma a decis, printr-un decret dat sâmbătă seara, ca 11 localități din zonele de carantină din Lodi și Veneto să fie închise.

Citiți și Aproape 80 de persoane diagnosticate cu coronavirus în Italia. Multe localități au fost închise, sute de români blocați în case

×
Subiecte în articol: coronavirus Timisoara
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close