Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat cercetat pentru omor s-a sinucis în arestul Poliţiei Teleorman

Un bărbat cercetat pentru omor s-a sinucis în arestul Poliţiei Teleorman

Bărbatul a murit în cursul zilei de luni în timp ce era cercetat în arest la IPJ Teleorman. Poliţiştii l-au descoperit pe individ în stare de inconştienţă, dar din păcate medicii nu l-au mai putut salva. Incidentul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Un bărbat cercetat pentru omor s-a sinucis în arestul Poliţiei Teleorman
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2021   •   20:00

Update 20:46: Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, procuror Cristiana Petrică, bărbatul se afla în arest preventiv, singur în cameră, iar în jurul orei 11.00 a fost găsit inconștient.

La scurt timp, a fost declarat decesul. În urma examinării, s-a constatat că bărbatul avea leziuni în zona gâtului și în zona abdomenului.

Bărbatul era acuzat de omor și a fost arestat după aproximativ o lună de la comiterea faptei. Acesta era cercetat după ce, în luna noiembrie, ar fi ucis o bătrână care locuia singură, în comuna Măgura, județul Teleorman, faptă pentru care a fost bănuit încă de la început", a mai declarat procurorul Cristiana Petrică.

După ce a comis crima, individul a vrut să se sinucidă în noiembrie 2020

"La scurt timp după crimă, în noiembrie 2020, bărbatul suspectat ca fiind autorul faptei a încercat să își pună capăt zilelor, chiar în fața polițiștilor, care ajunseseră la el, în urma indiciilor de la fața locului.

Atunci, a fost oprit de agenți, la timp, și a ajuns la spital, cu o ambulanță, pentru că încercase să își taie gâtul. După aproximativ o lună de la odioasa crimă, pe care, de curând, a și recunoscut-o în fața procurorului, acesta a fost arestat și a rămas în arestul IPJ Teleorman, unde a fost găsit mort, luni.

Se pare că, în final, bărbatul a reușit, să se sinucidă, însă, de această dată, neavând la îndemână un cuțit, a rupt lingura cu care mâncase prânzul, apoi și-a tăiat gâtul.


La Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost întocmit dosar penal pentru "moarte suspectă", iar cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare.
Deocamdată, nu s-a stabilit cauza morții celui care se afla în arest, se așteaptă  efectuarea necropsiei, urmând ca medicul legist să elibereze concluziile, a mai declarat procurorul Cristiana Petrică.

Ştirea iniţială

Potrivit IPJ Teleorman, bărbatul, în vârsta de 54 de ani, se afla în arest din data 15.12.2020 fiind cercetat pentru infracţiunea de omor. El a fost găsit în stare de inconştienţă, într-una din camerele de deţinere, de către poliţişti.

"La data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 11:30, în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman, polițiștii aflați în timpul serviciului au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul.

În cauză, a fost constituită o echipă de cercetare complexă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, efectuându-se cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman.

Un bărbat acuzat de furt s-a spânzurat într-o secție de Poliție din Vâlcea

Bărbatul originar din comuna Câineni, a fost arestat, joi, 14 ianuarie pentru comiterea unor  furturi dintr-o mașină din Râmnicu Vâlcea, precum și dintr-o locuință din Argeș.

În timp ce se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Poliției din Vâlcea, bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor spânzurându-se cu un cearşaf.

“Polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearșaf. Au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia”, a precizat IPJ Vâlcea.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă.

 

 

 

×
Subiecte în articol: barbat mort în arest IPJ Teleorman
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close