Antena 3 CNN Actualitate C.T. Popescu, despre situația din PNL: "Este cea mai bezmetică conducere a partidului"

C.T. Popescu, despre situația din PNL: "Este cea mai bezmetică conducere a partidului"

C.T. Popescu, despre situația din PNL: "Este cea mai bezmetică conducere a partidului"
de M.Z.    |    21 Apr 2016   •   13:37

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat deciziile PNL din ultima vreme şi schimbările repetate de candidaţi pentru Primăria Capitalei, care au culminat cu retragerea lui Marian Munteanu, spunând că este "cea mai bezmetică conducere a partiului", potrivit digi24.ro.

"Subiectul zilei nu este acest domn (n.r. - Marian Munteanu), ci conducerea PNL. Prostia nu e un lucru imoral, prost nu e o insultă - am ales din bogata ofertă a PNL trei perle de prostie. (...) 

Cătălin Predoiu spune memorabil: candidatura mea vine la momentul potrivit. E în situaţia unui soţ a cărui nevastă se culcă cu 3 amanţi şi apoi vine la Predoiu şi îi spune: tot la tine m-am întors, fii fericit. ŞI domnul Predoiu îşi exprimă fericirea. Problema e conducerea actuală a PNL. Nu ştiu dacă în istoria acestui partid a fost o conducere mai jalnică. Este cea mai bezmetică conducere a partidului", a declarat Cristian Tudor Popescu.

Cătălin Predoiu este al patrulea candidat pe care PNL îl aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei, după Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Marian Munteanu

Marian Munteanu este al treilea candidat propus de PNL, în trei luni, pentru Primăria Capitalei, după ce procurorii DNA au început urmărirea penală pe numele lui Ludovic Orban, iar Cristian Buşoi s-a retras din cursă din proprie iniţiativă. 

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

PNL schimbă candidatul pentru Primăria Capitalei. Bușoi, înlocuit cu Ludovic Orban

Citiți și ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Marian Munteanu despre ridicarea unei moschei la Bucureşti

Marian Munteanu, undă verde pentru parade și cluburi gay dacă devine primarul Capitalei

Marian Munteanu (PNL): Nu știu dacă Zelea Codreanu a fost un criminal. Sunt controverse...

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close