Antena 3 CNN Actualitate Ce făcea Ariel Chiș înainte de a ajunge "cel mai USRist dintre USRiști"

Ce făcea Ariel Chiș înainte de a ajunge "cel mai USRist dintre USRiști"

Apar noi informații despre trecutul lui Ariel Chiș, cel care se afla până astăzi pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei.

Ce făcea Ariel Chiș înainte de a ajunge "cel mai USRist dintre USRiști"
Sursa foto: Facebook/ Ariel Chis
06 Mar 2020   •   22:35

Ariel Chiș a trecut deja prin câteva partide până să ajungă în USR. El a devenit cel mai "USRist dintre USRiști" după ce a fost în PSD și în Partidul Românilor de Pretudindeni.

"Mă numesc Ariel Chiș și împreună cu părinții mei a trebuit să emigrăm în mai multe țări în anii 90 din cauza sistemului. Am trăit în Germania, în Statele Unite și Marea Britanie, dar locul în care vreau să mă întorc și să-mi cresc copiii este România. Eu, ca și mulți alții, sunt atât de dezamăgit de sistem și de modul afacerist de a face politică. Eu îmi doresc o politică curată, imaculată și de aceea am pus umărul la fondarea Partidului Românilor de Pretudindeni. Cu ajutorul noului partid, fără interese meschine, vom lupta împotriva corupției și nepotismului. Sunt convins că vom reuși și sper să ne susțină cât mai mulți pentru că tot ce ne dorim e să schimbăm România. Ca să ne putem atinge acest țel, trebuie să avem, mai presus de toate, iubirea necondiționată pentru țară și pentru neamul românesc", spunea Ariel Chiș pe vremea când făcea parte din Partidul Românilor de Pretudindeni.

Ariel Chiș a anunțat vineri că se retrage de pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei după ce clipul său de campanie a ajuns sursa glumelor celor de pe internet.

Videoclipul de campanie al lui Ariel Chiș a stârnit numeroase controverse în mediul virtual.

"Eu sunt Ariel, coadă de purcel

ARIEL, ARIEL

Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă,

ARIEL, ARIEL

Sunt cel mai USRist dintre USRiști,

ARIEL, ARIEL

Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

ARIEL, ARIEL

Chiș, piș, lapte griș

Drăguț ca un caniș

ARIEL, ARIEL,

Sunt cel mai USRist dintre USRiști,

ARIEL, ARIEL", spunea el în mesajul electoral filmat.

Ce făcea Ariel Chiș înainte de a ajunge "cel mai USRist dintre USRiști"

 

×
Subiecte în articol: ariel chis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close