Antena 3 CNN Actualitate Transfăgărășan se închide miercuri, în zona Vidraru, pentru lucrări de asfaltare

Transfăgărășan se închide miercuri, în zona Vidraru, pentru lucrări de asfaltare

Circulația pe Transfăgărășan, între Cetatea Poenari și Barajul Vidraru, va fi închisă în prima parte a zilei de miercuri.

Transfăgărășan se închide miercuri, în zona Vidraru, pentru lucrări de asfaltare
Sursa foto: Cristian Pistol/ Facebook
de Silvia Preda    |    29 Aug 2023   •   17:05

Drumul Național 7 – Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între km. 57 și km. 64 (de la Cetatea Poenari la Baraj Vidraru), va fi închis pentru toate tipurile de mijloace de transport miercuri, între orele 8.00 - 16.00.

Măsura este necesară în vederea lucrărilor de asfaltare ce se vor desfășura în intervalul orar menționat, fiind instituită la solicitarea CNAIR S.A.

De asemenea, în perioada următoare, pe DN 7 Transfăgărășan urmează să se desfășoare mai multe competiții sportive, cu restricții de circulație.

Transfăgărășanul se închide miercuri

Polițiștii argeșeni recomandă celor care trec prin zonă ca, indiferent de traseul ales, să își planifice deplasările luând în considerare perioadele și segmentele de drum cu restricţii de circulaţie.

"Înainte de a pleca la drum, informați-vă în legătură cu situația de trafic din zonele pe care urmează să le tranzitați. Adoptați o conduită preventivă în orice deplasare pe drumul public, evitând manevrele riscante, circulând cu viteză redusă, îndeosebi pe sectoarele de drum în curbă și în condiții de carosabil umed, precum și mărind distanța de siguranță între mașini. Evitați situațiile în care sunteți surprinși și sunteți nevoiți să frânați brusc.

Nu acționați brusc nici pentru schimbări de direcție, și asigurați-vă temeinic inclusiv la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga (ce implică pătrundere pe sensul opus de deplasare).

Mai ales înainte de a pleca la drum lung, verificați starea tehnică a mașinii și faceți pauze, astfel încât să preveniți oboseala la volan", este mesajul IPJ Argeș.

Citeşte şi: Scene la limita irealului și a tragediei | Momentul în care o mamă își duce fiul să hrănească un urs pe Transfăgărășan

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close