Antena 3 CNN Actualitate Copil de 4 ani UCIS DE CÂINI în capitala României. Informaţia a făcut înconjurul lumii

Copil de 4 ani UCIS DE CÂINI în capitala României. Informaţia a făcut înconjurul lumii

Copil de 4 ani UCIS DE CÂINI în capitala României. Informaţia a făcut înconjurul lumii
Sursa foto: Foto: dogsense.uk.com
de S.T.    |    05 Sep 2013   •   21:52

Tragedia petrecută luni în apropierea parcului Tei din Capitală, când un copil de patru ani a fost UCIS de o haită de maidanezi, a ajuns şi în atenţia presei internaţionale.

Business Standard scrie că puştiul a fost omorât de câinii vagabonzi în capitala României, amintind totodată de miile de patrupede ce trăiesc pe străzile din Bucureşti.

Jurnaliştii americani scriu că aproximativ 1.100 de persoane au fost muşcate de câinii comunitari în Bucureşti, cifră la care s-a ajuns doar în primele patru luni ale anului 2013.

Reacţia mamei îndurerate: Cum se garantează "integritatea fizică şi psihică a unei persoane" din moment ce haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?


The Globe and Mail a comentat subiectul, făcând referire şi la cazul turistei japoneze omorâte în 2006 de un maidanez, dar şi la cazul femeii ucise de câinii comunitari, în 2011, în curtea unui spital din Bucureşti.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei. Fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.



Un protest faţă de problema câinilor maidanezi va fi organizat vineri în Capitală


Câinii care îşi duc veacul prin Bucureşti nu mai sunt demult prietenii omului...



Dacă sunteti martorul unui eveniment care poate deveni o ştire, ne puteti trimite imagini pe adresele de mail [email protected] sau [email protected].



×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close