Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucrările Georgetei Grabovschi, expuse la Galeria Artelor a Cercului Militar Naţional

Lucrările Georgetei Grabovschi, expuse la Galeria Artelor a Cercului Militar Naţional

Lucrările Georgetei Grabovschi, expuse la Galeria Artelor a Cercului Militar Naţional
20 Dec 2013   •   16:17

La Galeria Artelor a Cercului Militar Național puteți admira pănă pe 6 ianuarie 2014 lucrările artistei Georgeta Grabovschi.

Tușe lungi, puternice, metalice compun o lume plina de emotie si sensibilitate. Sunt compoziţii inspirate din domeniul muzical sau al dansului, naturi statice cu flori, sau peisaje citadine, realizate în ulei pe panză, alcatuiesc în forme geometrizate, pline de învolburare şi dinamism un univers fastuos.

Anii 90 au produs o turnura importanta in creatia sa. Intr-un magazin de metalo-casnice din Predeal, Georgeta Grabovschi a vazut o driscă. Și așa, dintr-o întîmplare, a descoperit exact ce-i lipsea pentru a crea altfel, un stil diferit, azi oriunde recognoscibil.

Georgeta Grabovschi, are în palmares o listă impresionantă de expoziții în țară și in străinătate: Franta, Austria, India, Italia, America, Spania, Germania, Grecia, Ungaria, Egipt, Portugalia, America.

Este membru de onoare al ,,Salonului Independenților'' din Paris si al “Federaţiei Internaţionale Culturale Feminine Paris” , a primit in 2003 medalia de argint apoi in 2009, medalia de aur, “Merit si Devotament Francez.”. Cea mai recenta distinctie fiind marele premiu al Salonului International al Culturii si Artelor, Cannes 2012.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close