Antena 3 CNN Actualitate Cultură Nae Lăzărescu a fost înmormântat. Sute de prieteni şi admiratori l-au condus pe ultimul drum

Nae Lăzărescu a fost înmormântat. Sute de prieteni şi admiratori l-au condus pe ultimul drum

Nae Lăzărescu a fost înmormântat. Sute de prieteni şi admiratori l-au condus pe ultimul drum
21 Dec 2013   •   22:05

Sute de prieteni şi admiratori ai lui Nae Lăzărescu l-au condus pe ultimul drum pe maestru. Revelioanele românilor şi scena teatrului de revistă Constantin Tănase vor fi mai puţin vesele de acum. Nae Lăzărescu a fost înmormântat cu onoruri militare.


Actorul Nae Lăzărescu a murit în această dimineaţă. Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale. 


Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

A jucat şi în filme, printre care "Grăbeşte-te încet", "Şantaj", "Baloane de curcubeu", "Căsătorie cu repetiţie" şi "Viraj periculos". De asemenea, în animaţia "Maşini", i-a dat voce personajului Clang.

Trupul lui Nae Lăzărescu va fi depus mâine după-amiază la Teatrul "Constantin Tănase", iar sâmbătă actorul va fi înmormântat la Focşani.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close