Antena 3 CNN Actualitate DIICOT, despre dosarul Caracal: „Va fi o acțiune complexă. Se fac verificări în gropile cu ciment și beton”

DIICOT, despre dosarul Caracal: „Va fi o acțiune complexă. Se fac verificări în gropile cu ciment și beton”

DIICOT, despre dosarul Caracal: „Va fi o acțiune complexă. Se fac verificări în gropile cu ciment și beton”
02 Aug 2019   •   13:00

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la criminalistică vor efectua vineri o cercetare complexă şi amănunţită la domiciliul lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei celor două adolescente în Caracal, urmând să fie verificate şi gropile de beton aflate în curtea locuinţei acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime. 

"În baza unui mandat de percheziţie, am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluării dosarului de la DIICOT Craiova. Vom efectua o cercetare criminalistică, complexă şi amănunţită, împreună cu poliţişti de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, Institutul de Criminalistică şi Serviciul Criminalistic din Poliţia Capitalei. Când vorbesc de o acţiune complexă mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite. Vor fi verificate şi gropile acelea cu beton şi ciment, după ce, în prealabil, vom face o degajare a zonelor respective", a spus Mihaela Porime, aflată la faţa locului. 

Citește Și Dezvăluiri despre clanurile interlope care stăpânesc Caracalul: „Interlopii acționează cu sprijinul polițiștilor”


La cercetări participă şi Gheorghe Dincă, care a fost adus de la Bucureşti. 

El a fost audiat mai bine de nouă ore în noaptea de joi spre vineri la sediul DIICOT din Capitală. 

În timpul audierii, acesta şi-a menţinut declaraţia anterioară că le-a ucis pe fete, însă a dat şi noi detalii care vor fi verificate de anchetatori.


Citește Și Gheorghe Dincă se află în locuința din Caracal. Criminaliștii au găsit oase în vegetație și vor sparge gropile betonate

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal DIICOT
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close