Antena 3 Actualitate Educație CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Cum poți să depui contestație. Model tip de cerere pentru CONTESTAȚIE

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Cum poți să depui contestație. Model tip de cerere pentru CONTESTAȚIE

de S.T.    |    26 Iun 2017   •   13:08
CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Cum poți să depui contestație. Model tip de cerere pentru CONTESTAȚIE

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Cum poți să depui contestație Rezultatele la Evaluarea Națională au fost afișate pe 26 iunie, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi între orele 16.00 - 20.00.

Descarcă de AICI cererea pentru contestaţii la CAPACITATE 2017

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Cum poți să depui contestație. Descarcă de AICI cererea pentru contestaţii la EVALUARE NAȚIONALĂ 2017

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Cum poți să depui contestație La corectarea initiala a lucrarilor si la rezolvarea contestatiilor, daca diferenta dintre notele date de catre cei doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, atunci nota finala este media aritmetica cu doua zecimale, fara rotunjire, a acestor note.

Cum se face CONTESTAȚIE la Evaluarea Naţională 2017. Daca diferenta este mai mare de 0,50 puncte, lucrarea va fi recorectata de alti doi profesori, stabiliti de presedintele comisiei, iar nota acordata de acestia va fi cea finala. Sub nota semneaza cei patru evaluatori si presedintele comisiei.

Cum se face CONTESTAȚIE la Evaluarea Naţională 2017. Ordinul mai precizeaza ca numarul pachetului si numarul de ordine al lucrarilor care necesita a treia evaluare sunt consemnate intr-un proces-verbal, semnat de cei amintiti anterior.

Descarcă de AICI cererea pentru contestaţii la CAPACITATE 2017

CONTESTAȚII la EVALUARE NAȚIONALĂ 2017.  Lucrările vor fi recorectate de doi profesori

 

Descarcă de AICI cererea pentru contestaţii la CAPACITATE 2017

CONTESTAȚII la EVALUARE NAȚIONALĂ 2017. Dupa incheierea evaluarii si deschiderea lucrarilor, presedintele comisiei de contestatii analizeaza notele acordate dupa reevaluare, in comparatie cu cele acordate initial. In situatia in care se constata diferente de notare mai mari de 1 punct, in plus sau in minus, intre notele de la evaluarea initiala si cele de la contestatii, presedintele comisiei de contestatii numeste o a treia comisie formata din alti doi profesori cu experienta, altii decat cei care au evaluat initial lucrarile in centrul de contestatii.

 

CONTESTAȚII la EVALUARE NAȚIONALĂ 2017. Reevaluarea se va face dupa o noua secretizare a lucrarilor, respectand cu strictete baremul de evaluare si toate procedurile de evaluare, iar nota acordata de a treia comisie este nota finala a comisiei de contestatii.

EDU.RO REZULTATE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017

EDU.RO REZULTATE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Rezultatele finale vor fi afişate pe 30 iunie.

EDU.RO REZULTATE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Ponderea mediei din clasele V-VIII va reprezenta 20% din media de admitere.

SUBIECTE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017

 

EDU.RO EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Probele scrise pentru Evaluarea Naţională încep la ora 9.00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conţin varianta de subiecte multiplicată în fiecare sală în care se susţine examenul.

EDU.RO EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Accesul elevilor în săli este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, adică până la ora 8,30.

EDU.RO EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, s-au înscris la Evaluarea Naţională peste 144.000 de candidaţi. Probele sunt organizate în 4.164 de centre.

 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017. Prezenţa la proba de limba şi literatura română

 

Conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, s-au înscris la Evaluarea Naţională peste 144.000 de candidaţi. Probele sunt organizate în 4.164 de centre.

Prezenţa la proba de limba şi literatura română de luni din cadrul Evaluării Naţionale a fost de 97,33%, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Educaţiei Naţionale.

„Dintre cei 144.928 de candidaţi înscrişi, au fost prezenţi 141.104 (97,33%). Au absentat 3.824 de candidaţi (2,67%), în timp ce 4 candidaţi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă. Lucrările acestora au fost notate cu 1”, se menţionează în comunicat.

NOTELE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. ADMITEREA LA LICEU

 

ADMITEREA LA LICEU. MEN reaminteşte că media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Naţională (reprezentând 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%)

 

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 edu.ro Notele au fost publicate

Rezultatele la Evaluarea Naţională au fost afișate în urmă cu scurt timp.

Vezi AICI ce notă ai luat

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 edu.ro  În aceeaşi zi vor putea fi depuse eventualele contestaţii până la ora 20,00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 30 iunie.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 edu.ro Lucrările sunt fi corectate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 edu.ro  Prezenţa la proba de limba română a fost de 97,33%, iar la matematică 97,17%.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 edu.ro  În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, 'nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii'.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 edu.ro Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close