Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident dramatic pe pârtia de la Predeal! Un adolescent de 17 ani a murit după ce s-a dat cu un snowmobil furat

Accident dramatic pe pârtia de la Predeal! Un adolescent de 17 ani a murit după ce s-a dat cu un snowmobil furat

Un tânăr de 17 ani a murit după ce a avut un accident cu snowmobilul pe care îl furase împreună cu un prieten. Incidentul a avut loc în Predeal. Al doilea tânăr a avut și el nevoie de îngrijiri medicale.

Accident dramatic pe pârtia de la Predeal! Un adolescent de 17 ani a murit după ce s-a dat cu un snowmobil furat
Sursa foto: foto: Pexels
26 Ian 2020   •   15:55

Polițiștii au fost alertați la numărul unic de urgență 112. Ajunși la fața locului, au constatat decesul unuia dintre tineri. 

Se pare că snowmobilul a fost furat de cei doi cu o seară înainte, potrivit gazetadesud

"În timp ce se deplasau cu acesta, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a rupt o plasă de protecţie a pârtiei şi a lovit un chioşc amplasat la baza acesteia. Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul acestuia", a informat, duminică, IPJ Braşov.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.
Citeşte întreaga ştire: Un tânăr a murit într-un accident pe pârtia de la Predeal, după ce a furat cu un prieten un snowmobil

×
Subiecte în articol: Predeal snowmobil
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close