Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Teleorman! Cinci persoane au fost rănite, după ce un şofer s-a răsturnat cu maşina

Accident grav în Teleorman! Cinci persoane au fost rănite, după ce un şofer s-a răsturnat cu maşina

Un şofer care se deplasa astăzi pe DJ504, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat cu maşina. Accidentul grav a avut loc pe raza localității Orbeasca de Jos din judeţul Teleorman. Cinci persoane au fost rănite grav după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Printre victime sunt și trei copii.

Accident grav în Teleorman! Cinci persoane au fost rănite, după ce un şofer s-a răsturnat cu maşina
Sursa foto: explozivnews24.ro
de Iulia Gorgorin    |    30 Iul 2022   •   20:19

Şoferul se afla în maşină cu soția și cei trei copii. 

Potrivit ISU Teleorman, victimele sunt „o femeie de aprox. 40 ani, inconștientă, cu multiple traumatisme, un bărbat, cca. 40 ani, inconștient, cu multiple traumatisme, un copil de aproape 13 ani, inconștient, cu multiple traumatisme și copil de aproximativ 3 ani, conștient (cu traumatism cranian)”.

Acestea au fost preluate de SAJ și transportate la UPU Alexandria.

În schimb, a cincea victimă, un bebeluș, de doi ani a fost în stop cardio respirator, medicii au reușit să-l resusciteze, fiind chemat inclusiv un elicopter SMURD, pentru a-l transporta la un spital din București, scriu jurnaliştii de la explozivnews24.ro.

La fața locului s-a intervenit cu o mașină de stingere, o unitate de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, un echipaj SMURD și cinci echipaje ale SAJ Teleorman.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident Teleorman
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close