Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescentă dintr-un centru de plasament din Pașcani, bătută fără milă de două fete: ”Mai ai tupeu, fă?”

Adolescentă dintr-un centru de plasament din Pașcani, bătută fără milă de două fete: ”Mai ai tupeu, fă?”

Bătaie cruntă în Centrul de plasament ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani. O adolescentă a fost lovită fără milă cu picioarele și trasă de păr de două fete.

Adolescentă dintr-un centru de plasament din Pașcani, bătută fără milă de două fete: ”Mai ai tupeu, fă?”
Sursa foto: Captură Facebook / Pașcani
de Andreea Ştefan    |    05 Oct 2021   •   23:41

Scene de groază postate pe un grup de socializare, în această după-amiază, surprinse într-un centru de plasament din Pașcani.

Într-un filmuleț public, mai multe fete bat fără milă o altă adolescentă, în timp ce îi adresează și injurii.

Întâmplarea ar fi avut loc în Centrul de plasament ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Pașcani, după cum relatează persoana care a făcut publică filmarea.

Cearta ar fi pornit de la un băiat, iar agresoarele au bătut-o crunt pe victimă.

Au lovit-o cu picioarele în zona capului, a abdomenului, a spatelui și a feței. 

Plânsetele și rugămințile adolescentei nu le înduioșează pe agresoare, iar, în filmulețul de peste două minute, adolescenta este bătută continuu.

"Siguranța și protecția copiilor din centrele din Pașcani. S-a dus România noastră de râpă. Unde stau doamnele educatoare, diriginta casei de copii, Poliția? Fetița bătută este o cunoștință de a mea, nu am nicio putere să o ajut, nu e rudă cu mine. O cheamă O.I., distribuiți vă rog și ajutați copiii nimănui, ajutați România să fie o țară mai bună și mai frumoasă, nu fiți nepăsători" se arata în textul postării.

Filmarea poate fi vizionată AICI.

×
Subiecte în articol: Pascani centru de plasament bătaie
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close