Antena 3 CNN Actualitate Locale Avalanşă în judeţul Bihor! Circulaţia pe DN75 a fost blocată

Avalanşă în judeţul Bihor! Circulaţia pe DN75 a fost blocată

O avalanșă a avut loc luni seara, în judeţul Bihor. Zăpada căzută a blocat complet circulația rutieră pe DN 75, km 23, între localitățile Arieșeni și Ștei.

Avalanşă în judeţul Bihor! Circulaţia pe DN75 a fost blocată
Sursa foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    07 Feb 2022   •   21:11

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj transmite că la fața locului se intervine de urgență cu utilajele din dotarea SDN Oradea.

"Circulația a fost blocată pe ambele sensuri, iar în momentul de față se desfășoară alternativ, pe un singur fir, dirijată de poliție. Drumarii SDN Oradea depun eforturi pentru ca circulația să se reia pe ambele benzi în condiții de siguranță în cel mai scurt timp. În zonă vor ramâne utilajele de deszăpezire pentru a putea interveni de urgență dacă va mai fi cazul”, transmite Direcția Regională de Drumuri şi Poduri Cluj.

⚠Pe DN 75, km 23, între localitățile Arieșeni și Ștei, județul Bihor se intervine de urgență cu utilajele din dotarea SDN Oradea în urma unei avalanșe ?Circulația a fost blocată pe ambele sensuri, iar în momentul de față se desfășoară alternativ, pe un singur fir, dirijată de poliție ?Drumarii SDN Oradea depun eforturi pentru ca circulația să se reia pe ambele benzi în condiții de siguranță în cel mai scurt timp ?În zonă vor ramâne utilajele de deszăpezire pentru a putea interveni de urgență dacă va mai fi cazul

Posted by Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj on Monday, 7 February 2022

Inițial, circulația a fost blocată pe ambele sensuri, iar după intervenția utilajelor se poate circula alternativ, pe un singur fir, cu ajutorul semnalelor polițiștilor.

Potrivit jurnaliştilor de la bihon.ro, în zonă vor ramâne mai multe utilaje de deszăpezire pentru a putea interveni de urgență dacă se va produce altă avalanșă.

 

×
Subiecte în articol: avalansa Bihor
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close