Antena 3 CNN Actualitate Locale Avertismentul directorului general al ANPC: "Pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei este un focar de infecție"

Avertismentul directorului general al ANPC: "Pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei este un focar de infecție"

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, a transmis că pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei este un adevărat focar de infecție.

Avertismentul directorului general al ANPC: "Pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei este un focar de infecție"
Sursa foto: Paul Anghel | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2023   •   09:52

Paul Anghel, directorul general al ANPC, avertizează, într-o postare publicată pe Facebook, că pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei este un focar de infecție.

"Pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei din Satul de Vacanţă-Mamaia, care, pe vremuri, era animat de bărci sau hidrobiciclete, este astăzi un focar de infecţie!", a scris directorul general al ANPC, pe Facebook.

Pe lângă acest aspect, el vorbește și despre gălăgia din Satul de Vacanță, care este acompaniată de manele, grătare și semințe vândute la tarabe.

"Gălăgie/ muzica tare, în general, manele, fum de grătare făcute direct pe aleile de trecere, semințe comercializate pe măsuțe, vestita hamsie bulgărească, mai degrabă gumă de mestecat decât produs alimentar, kitsch-ul general, ca încercare de revigorare a unei stațiuni eșuate. Cum de nu mai ajung turiștii?", a mai adăugat Paul Anghel.

Citește și: Lovitură pentru românii consumatori de cafea. Comisia Europeană ar putea interzice cafeaua la capsule din aluminiu

 

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close