Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Lupeni a supravieţuit opt zile pe munte doar cu fructe de pădure şi apă, înainte să fie găsit din întâmplare

Un bărbat din Lupeni a supravieţuit opt zile pe munte doar cu fructe de pădure şi apă, înainte să fie găsit din întâmplare

Un bărbat din oraşul Lupeni a supraviețuit pe munte timp de opt zile doar cu fructe de pădure și apă. Acesta s-a rătăcit, iar echipele de salvamontiști şi voluntari l-au găsit după opt zile.

Un bărbat din Lupeni a supravieţuit opt zile pe munte doar cu fructe de pădure şi apă, înainte să fie găsit din întâmplare
Sursa foto: Facebook | Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont
de Ioana Mircea    |    15 Sep 2022   •   12:12

Familia bărbatului din Lupeni l-a dat dispărut pe acesta pe 5 septembrie, după ce urcase la munte.  

Operațiunile de căutare au început la scurt timp, salvatorii folosind drone şi câini antrenaţi pentru a-l găsit pe bărbat.

"Au fost opt zile de căutare neîncetată în zona Straja, pe văile principale, unde s-a presupus că această persoană s-ar fi rătăcit.

A fost găsit în cea de-a opta zi (n.r. marţi seara) de către nişte localnici. Au dat peste el din întâmplare, deşi echipele de salvare au trecut de nenumărate ori prin acel loc", a declarat joi pentru Agerpress, şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Bărbatul a fost găsit fără probleme majore de sănătate, el relatând că a supraviețuit consumând fructe de pădure şi apă dintr-un pârâu din zona staţiunii Straja, potrivit digi24.ro.

 

×
Subiecte în articol: Lupeni Salvamont
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close