Antena 3 CNN Actualitate Locale "Bodyguardul lui Dumnezeu" a amenințat șoferii cu maceta, pe Calea Victoriei din București. Momentul, surprins pe camere de supraveghere

"Bodyguardul lui Dumnezeu" a amenințat șoferii cu maceta, pe Calea Victoriei din București. Momentul, surprins pe camere de supraveghere

Scene şocante din trafic. Un bărbat, cunoscut drept "bodyguardul lui Dumnezeu", a ieşit cu o macetă din maşină şi a ameninţat alţi şoferi. Bătaia a pornit de la o şicanare pe Calea Victoriei, în zona Amzei.

de Mia Lungu    |    20 Oct 2022   •   11:22

Mircea Ursu zis și "bodyguardul lui Dumnezeu" se afla deja sub control judiciar într-un dosar de fals de monedă. Bătaia în trafic a pornit de la o șicanare. L-a lovit doar cu pumnul pe șofer, în mana cealaltă ținea o sabie la intimidare.

Mircea Ursu este același individ care, în cursul acestei luni, a comandat mai multe produse de la câțiva operatori economici, plecând apoi fără să le achite. Mai exact, el este acuzat că a plecat cu un buchet de 300 de trandafiri de la o florărie, fără să plătească cei 5.000 de lei aferenți comenzii, dar și că a făcut consumație de peste 1.000 de lei la un local din Sectorul 1, iar apoi a plecat fără să achite nota de plată.

Bărbat arestat în București, după ce a luat flori de 5.000 de lei și nu le-a plătit, apoi a mâncat la restaurant și nu a achitat nota de 1.300 de lei

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi comandat flori de 5.000 de lei și a mâncat și băut într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei fără să plătească. Acesta este acuzat de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. 

Potrivit Poliției Capitalei, în 10 octombrie, polițiștii au fost sesizați de managerul unui restaurant din Sectorul 1 cu privire la faptul că, în aceeași zi, două persoane, un bărbat și o femeie, au mâncat și băut, după care au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei. 

În 8 octombrie, bărbatul s-ar fi prezentat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia.

Miercuri, bărbatul a fost dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv. 

Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

×
Subiecte în articol: Mircea Ursu maceta bătaie calea victoriei
Parteneri
Mii de șoferi vor da bani în plus pentru a circula prin România
x close