Antena 3 CNN Actualitate Locale ANAF a scos la licitație conacul nepotului lui Carol al II-lea, din Sinaia. Suma exorbitantă cu care se vinde

ANAF a scos la licitație conacul nepotului lui Carol al II-lea, din Sinaia. Suma exorbitantă cu care se vinde

Conacul Nepotului lui Carol al II-lea, situat lângă Castelul Peleș din Sinaia, a fost scos la licitație de ANAF. Suma cu care se vinde e fabuloasă.

ANAF a scos la licitație conacul nepotului lui Carol al II-lea, din Sinaia. Suma exorbitantă cu care se vinde
Sursa foto: ANAF
de Ioana Mircea    |    19 Oct 2023   •   18:07

Conacul din Sinaia care a aparținut Prințului Paul al României, nepotul lui Carol al II-lea, este scos acum la licitație de ANAF. Clădirea se află în apropierea Castelului Peleș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deocamdată este vorba despre prima licitație, iar în cazul în care nu se încheie cu succes, prețul imobilului va fi redus cu 25%.

Citește și: Exod de bani în Dubai. Schema prin care milionarii români își pun averile la adăpost

Momentan, conacul se vinde cu suma de 1,2 milioane de lei. Suprafața totală este de 303 mp (221,51 mp utili). Apartamentul are următoarea structură:

  • Demisol 1: 42.32 mp construiți (25.08 mp utili)
  • Demisol 2: 115.46 mp construiți (81.34 mp utili)
  • Parter: 6.90 mp construiți (5.33 mp utili)
  • Mansardă: 138.18 mp construiți (109.76 mp utili)
  • Terasă: 4.90 mp
  • Balcon: 4.07 mp

Potrivit înregistrărilor din cartea funciară, următoarele elemente sunt considerate părți comune ale construcției: acoperișul, casa scării, coșul de fum și scările exterioare.

Raportul de evaluare precizează că, această construcție prezintă o structură predominant din zidărie, o șarpantă realizată din lemn și o învelitoare din țiglă ceramică. Deoarece inspecția a fost efectuată exclusiv din exterior, se poate presupune că finisajele construcției se află la un nivel mediu, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: conac ANAF
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close