Antena 3 CNN Actualitate Locale Cosmin Andreica, despre felul în care au acţionat poliţiştii în cazul minorei din Neamţ şi-a ucis agresorul sexual: "Nu au greşit adresa şi nu se poate vorbi despre o întârziere"

Cosmin Andreica, despre felul în care au acţionat poliţiştii în cazul minorei din Neamţ şi-a ucis agresorul sexual: "Nu au greşit adresa şi nu se poate vorbi despre o întârziere"

Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, a vorbit, marţi, în exclusivitate la Antena 3, despre felul în care au acţionat poliţiştii în cazul adolescentei din Piatra Neamţ care şi-a ucis agresorul sexual care o ţinea captivă în locuinţa lui. Fata de 16 ani a recurs la gestul extrem, după ce a sunat la 112 să reclame agresiunea.

Cosmin Andreica, despre felul în care au acţionat poliţiştii în cazul minorei din Neamţ şi-a ucis agresorul sexual: "Nu au greşit adresa şi nu se poate vorbi despre o întârziere"
Sursa foto: Cosmin Andreica Facebook
de Iulia Gorgorin    |    17 Aug 2021   •   16:57

Cosmin Andreica spune că poliţistii nu au greşit uşa locuinţei în care se afla adolescenta şi nu se poate vorbi despre o întâziere.

Liderul Sindicatului Europol spune că cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale au acţionat conform informaţiilor obţinute pentru localizarea minorei.

Incidentul s-a petrecut luni seara, într-un apartament din Piatra Neamț. 

"Colegii au intervenit în baza informaţiilor obţinute şi după ce au reuşit localizarea minorei care a sunat la 112 şi a spus că se află în interiorul unui apartament cu un bărbat despre care crede că l-a ucis şi se refugiase într-o cameră a acelui imobil.

Colegii de la Serviciul de Acţiuni Speciale nu ştiau exact în care dintre cele apartamente de la acel etaj se află minora, astfel încât au procedat la pătrunderea în forţă în ambele apartamente. Deci nu putem vorbi despre o întârziere.

Cu privire la incident în sine, este important de precizat că în urmă cu mai multe zile, minora a fost dată dispărută după ce plecase de acasă de două zile. Ulterior a fost identificată de poliţişti şi a fost predată părinţilor, după care minora a plecat din nou de acasă, însă de data aceasta nu a mai fost sesizată dispariţia de către părinţii ei. Ştim că minora a încercat să se angajeze văzând un anuţ le Olx.

A luat legătura cu acea persoană pentru a se angaja la un cămin de vârstnici. Acolo a fost însă refuzată, iar la rugăminţile fetei, bărbatul respectiv a pus-o în legătură cu victima, victimă care era angajat la un restaurant şi care i-a promis fetei că va vorbi cu patronul restaurantului pentru a o angaja în bucătărie. În acea zi şi-au petrecut seara împreună, iar la un anumit moment, bărbatul a invitat-o la ea în apartament. 

Din datele pe care eu le deţin în acest moment, minora a luat legătura iniţial cu tatăl ei, căruia i-a spus că a ucis un bărbat. Nu e vorba despre a greşi adresa. Este vorba despe aceeaşi adresă de la acelaţi etaj, unde erau două apartamente. Două apartamente în care au pătruns concomitent", a precizat Cosmin Andreica, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: El e tânărul din Piatra Neamț omorât în casă de o fată de 16 ani în timp ce ar fi încercat să o violeze
 

×
Subiecte în articol: cosmin andreica Europol minora Neamţ crima
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close