Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macarbră la Timişoara! Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit în râul Bega

Descoperire macarbră la Timişoara! Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit în râul Bega

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit, miercuri dimineață, pe canalul Bega, în zona Pieței Iosefin din Timișoara. Se ia în calcul atât ipoteza sinuciderii, cât şi ipoteza omorului, deoarece bărbatul este lovit la cap.

Descoperire macarbră la Timişoara! Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit în râul Bega
Sursa foto: Primăria Timişoara/Facebook
de Andreea Borboros    |    22 Iun 2022   •   10:11

Câțiva trecători au observat cadavrul bărbatului plutind pe apă și au dat alarma la 112, iar la fața locului au fost trimiși pompierii, dar și polițiștii de la IPJ Timiș.

Potrivit tion.ro, polițiștii au reuşit să stabilească că victima a fost născută în 1950 și că ar proveni din județul Neamț.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, în urma căreia va fi stabilită cauza decesului.

"În cursul acestei dimineți, 22 iunie a.c., în jurul orei 08:12, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în râul Bega, în zona străzii Tudor Vladimirescu s-ar fi înecat o persoană. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în apele râului Bega fiind găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 71 de ani. Polițiștii efectuează cercetări in vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului", anunță IPJ Timiș.

Polițiștii efectuează cercetări in vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului.

 

×
Subiecte în articol: cadavru Bega Timisoara
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close