Antena 3 CNN Actualitate Locale Deznodământ în cazul mamei din Buzău, care a dispărut în pădure cu cele două fiice | Unde au fost găsite

Deznodământ în cazul mamei din Buzău, care a dispărut în pădure cu cele două fiice | Unde au fost găsite

Autoritățile au reușit să le dea de urmă mamei și celor două fiice ale sale care au dispărut vineri noaptea în pădure, în județul Buzău.

Deznodământ în cazul mamei din Buzău, care a dispărut în pădure cu cele două fiice | Unde au fost găsite
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   13:39

Femeia de 35 de ani și cele două minore în vârstă de 11, respectiv, 5 ani, au fost găsite în județul Brăila.

Din primele verificări a reieșit că cele trei nu ar fi fost victimele vreunei infracțiuni, a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Mama femeii, bunica celor două fetițe, a fost cea care a alertat autoritățile, după ce a constatat că fiica și nepoatele sale nu au mai revenit, noaptea, la domiciliu.

Citește și: Alertă în Buzău: o mamă și fiicele ei au dispărut noaptea, în pădure | Un urs a făcut ravagii într-o comună apropiată

În căutarea lor a fost mobilizat un amplu dispozitiv care a inclus luptători din Serviciul de Acțiuni Speciale, în contextul în care existau informații privind prezența unui urs într-o comună învecinată.

Totuși, polițiștii au mers și pe pista în care cele trei ar fi decis să plece într-o vizită sau călătorie fără să anunțe, în prealabil.

Potrivit unor surse locale, femeia a plecat la Brăila împreună cu fiicele și cu un bărbat care ar fi, se pare, partenerul ei.

De altfel, cele trei au fost găsite la domiciliul bărbatului. Femeia ar fi spus că nu dorește să se mai întoarcă acasă, arată sursele citate de corespondentul Antena 3 CNN.
 

×
Subiecte în articol: Buzau mame fiice padure
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close