Antena 3 CNN Actualitate Locale Disperarea mamei din Hunedoara care s-a trezit cu un bolovan în camera copiilor: ”Am zbierat la ei să iasă afară” | Încăperea arată ca și cum ar fi fost bombardată

Disperarea mamei din Hunedoara care s-a trezit cu un bolovan în camera copiilor: ”Am zbierat la ei să iasă afară” | Încăperea arată ca și cum ar fi fost bombardată

Un bolovan de 40 de kilograme a aterizat în casa unei familii din Hunedoara, chiar în camera copiilor. Autorităţile cred că provine de la o detonare făcută la o haldă de steril, aflată la un kilometru de locuința oamenilor.

Disperarea mamei din Hunedoara care s-a trezit cu un bolovan în camera copiilor: ”Am zbierat la ei să iasă afară” | Încăperea arată ca și cum ar fi fost bombardată
Sursa foto: observatornews.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   17:36

Atât de puternică a fost lovitura, încât plafonul este distrus aproape complet, iar bucăţi uriaşe de scânduri şi resturi din tavan s-au făcut ţăndări şi s-au împrăștiat în toată casa.

Mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței.

„Fetiţa era în dormitor. S-a auzit o bubuitură foarte puternică şi am zbierat la ei ca să vină să ieşim afară. A spart acolo şi a intrat în dormitor la fetiţă.”, a declarat mama copiilor pentru Observator.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

S-au deplasat de urgenţă la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara.

Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, în urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.

Pentru o analiză amănunțită, piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara și transportată la Insemex Petroșani.

 

 

×
Subiecte în articol: Hunedoara piatra copii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close