Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bătrâni, jefuiți în timp ce erau plecați de acasă. Hoții au luat 40.000 de lei

Doi bătrâni, jefuiți în timp ce erau plecați de acasă. Hoții au luat 40.000 de lei

Doi bătrâni din Maramureș au fost jefuiți, în timp ce erau plecați de acasă. Polițiștii efectuează cercetări în localitatea Copalnic Deal.

Doi bătrâni, jefuiți în timp ce erau plecați de acasă. Hoții au luat 40.000 de lei
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    06 Iun 2021   •   23:46

Furtul a fost sesizat de către femeia în vârstă, care a explicat că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința familiei și ar fi sustras o sumă de 40.000 de lei.

Femeia, în vârstă de 79 de ani, spune că ea și soțul ei se aflau la un teren pe care îl dețin, la aproximativ 150 de metri de casă, când ar fi fost jefuiți.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de furt calificat.

"La data de 27 mai a.c., ora 10.52, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe raza satului Copalnic Deal a avut loc un furt din locuință.

La fața locului,  polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 79 ani din Copalnic Deal, care a relatat faptul că, în timp ce a plecat de la domiciliu împreună cu soțul ei, în jurul orei 08.30, la un teren situat la o distanță de aproximativ 150 m de locuință, persoane necunoscute au pătruns în imobil de unde au sustras o sumă importantă de bani, respectiv 40.000 lei.

Cercetarea la fața locului a fost efectuată de o echipă complexă, alături de care a participat și un cuplu chinotehnic, format dintr-un conductor câine și un câine de urmă.

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat", transmite IPJ Maramureș.

×
Subiecte în articol: batrani jefuiti plecati casa cercetari caini
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close