Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii, de 2 şi 4 ani, bătuţi crunt de bunic. Ce făceau părinții în acest timp

Doi copii, de 2 şi 4 ani, bătuţi crunt de bunic. Ce făceau părinții în acest timp

Doi copii, de 2 şi 4 ani, bătuţi crunt de bunic. Ce făceau părinții în acest timp
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Mai 2017   •   16:45

Copiii de 2 şi 4 ani şi au rămas în grija bunicului, după ce mama lor l-a părăsit pe tată, potrivit adevarul.ro.

Tatăl copiilor a plecat, la rândul său, la muncă în străinătate. Tot la muncă ar fi plecat, de puţină vreme, şi bunica celor mici, iar bunicul, un bărbat de 59 ani, ar fi rămas să-i îngrijească. Bărbatul este însă alcoolic şi i-ar mai fi bătut şi în alte rânduri, le-au povestit vecinii poliţiştilor şi angajaţilor Primăriei Corabia, care au ajuns vineri-seara la locuinţa acestora, la sesizarea vecinilor.

Evenimentul s-a petrecut într-un cartier al oraşului Corabia, un loc unde migraţia sezonieră este un adevărat fenomen. Cert este că la Primăria Corabia nimeni nu s-a prezentat, şi nu doar în acest caz, conform normelor legale în vigoare, să anunţe că pleacă în străinătate, lăsându-i pe minori în grija rudelor.

Bunicul, cercetat pentru rele tratamente aplicate minorilor Cei doi copii, Ionuţ, de 2 ani, şi Giulia, de 4 ani şi jumătate, au ajuns sâmbătă în centrul de primire în regim de urgenţă al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, fiind ulterior încredinţaţi unui asistent maternal.

 

×
Subiecte în articol: copii batuti bunic parinti strainatate
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close