Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi elevi din Dolj, bătuţi şi filmaţi de un grup de tineri

Doi elevi din Dolj, bătuţi şi filmaţi de un grup de tineri

Doi elevi de liceu din Braloştiţa, judeţul Dolj, au fost bătuţi pe stradă de un grup de tineri, în urmă cu câteva zile, iar după ce imaginile au fost postate pe Facebook, Poliţia a deschis o anchetă.

Doi elevi din Dolj, bătuţi şi filmaţi de un grup de tineri
Sursa foto: sursa: Avizier Filiaşi / Facebook
04 Feb 2020   •   11:34

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe o stradă din satul Sfircea, comuna Braloştiţa. Cei doi elevi se plimbau cu bicicletele atunci când au fost opriţi de mai mulţi tineri cu care aveau un conflict mai vechi.

Totul a fost filmat de un alt tânăr, iar pe imagini se poate observa cum unul dintre elevi, lovit cu pumnii şi cu picioarele, cere îndurare de la agresorul său.

În acelaşi timp, prietenul său a fost lovit şi el de un alt tânăr, prieten al agresorului.

"Aşa cum se observã , deşi unul dintre copii cere indurare, îi este totuşi aplicatã o lecţie pentru cã a greşit în trecut! Câţiva elevi de liceu fac un adevãrat spectacol în plinã stradã şi recurg la violenţe verbale şi fizice. Ca spectacolul sã prindã formã , aceştia se şi filmeazã. Oare ce este de fãcut pentru a stopa acest fenomen?", se arată într-o postare pe Facebook, pe pagina Avizier Filiaşi.

După ce imaginile au fost publicate pe Facebook, Inspectoratul Şcolar Judeţean, dar şi Poliţia, s-au autosesizat şi au demarat anchete.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în legătură cu altercaţie în care sunt implicaţi mai mulţi tineri, vă comunicăm faptul că poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În prezent sunt efectuate cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie", au explicat poliţiştii într-o informare.

×
Subiecte în articol: Dolj elevi batuti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close